Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Kaseke Limited a preluat compania High-Tech Systems & Software

În urma unei analize, Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Kaseke Limited a preluat compania High-Tech Systems & Software SRL şi, indirect, firma Winsoft Suport.

Astfel, ”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Kaseke Limited a preluat compania High-Tech Systems & Software SRL şi, indirect, firma Winsoft Suport SRL”, informează autoritatea de concurenţă.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, precizează autoritatea de concurenţă.

În prezent, compania  Kaseke face parte din grupul Penta Investments este prezent în Romania în mai multe sectoare de activitate, printre care: comercializarea de produse farmaceutice şi parafarmaceutice (A&D Pharma Holdings SRL, Elatis Farma SRL, Fundaţia Sensiblu, Mediplus Exim SRL, Sensiblu SRL), jocuri de noroc (pariuri sportive – Fortuna Bet Holding SRL, Bet Zone SRL, Public Slots SRL, Slot Arena SRL, Fortuna Bet Shops Holding SRL).

Iar High-Tech Systems & Software SRL dezvoltă şi implementează soluţii software la cerere, dezvoltă aplicaţii software proprii, livrează infrastructură hardware, furnizează servicii de mentenanţă şi suport pentru serviciile IT&C pe care le dezvoltă.

Compania Winsoft Suport SRL este deţinută de High-Tech Systems & Software SRL şi dezvoltă soluţii software proprii şi la cerere, furnizează servicii de mentenanţă pentru soluţiile software proprii, prestează servicii de consultanţă pentru farmacii şi servicii de prelucrare de date statistice pentru farmacii.

 

Sursa: News.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata