Constanţa: Jaf la o casă de amanet; hoţii au furat două kilograme de bijuterii şi bani în valoare de 100.000 de lei

O casă de amanet din municipiul Constanța a fost jefuită, în noaptea de duminică spre luni, de doi indivizi care au reușit să fure două kilograme de bijuterii și bani în valoare totală de circa 100.000 de lei după ce au amenințat cu o șurubelniță vânzătoarele.

Cele două angajate ale firmei respective aflate de serviciu noaptea trecută nu au fost rănite, una dintre ele suferind însă un atac de panică. Victimei i s-au acordat îngrijirile necesare de către un echipaj al Ambulanței.

Reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța au declarat,  că polițiștii au fost alertați în jurul orei 4,30, printr-un apel la numărul unic de urgențe 112, în prezent desfășurându-se cercetări la fața locului.

Din primele verificări efectuate a reieșit că doi indivizi au intrat în societatea comercială, ușa de acces nefiind încuiată, în condițiile în care în magazin nu era nicio persoană iar vânzătoarele dormeau într-o încăpere alăturată.

„Cei doi bărbați au intrat, le-au amenințat pe femei cu o șurubelniță și au furat două kilograme de bijuterii și bani, cu un prejudiciu total estimat la aproximativ 100.000 de lei. (…) Totul era neasigurat acolo, iar vânzătoarele dormeau”, au afirmat anchetatorii.

Potrivit acestora, jaful a fost filmat de camerele video instalate la casa de amanet, fiind surprinși în imagini și autorii faptei.

Polițiștii au un cerc de suspecți în acest caz.

Cei doi indivizi care au comis jaful sunt acuzați de tâlhărie calificată și riscă între trei și zece ani de detenție și interzicerea unor drepturi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata