Copil de doar 6 luni mort după ce a ajuns la spital cu febră

O familie din localitatea Ploiești trăiește în acest moment drama vieții lor. Aceștia urmau să adopte un bebeluș, dar copilul de șase luni a murit la doar câteva ore după ce a ajuns de urgență cu febră la Spitalul de Pediatrie.

Bebelușul are o poveste de viață nefericită, deoarece mama acestuia suferă de o boală cumplită, iar o femeie care are grijă de aceasta, l-a luat în grijă și pe cel mic. Între timp, femeia a pornit procedurile de adopție a copilului.

Pe data de 3 aprilie în jurul orei 5.00 dimineața, îngrijitoarea mamei a descoperit că bebelușul avea febră și a decis să sune la numărul de urgență 112.

Medicii au transportat copilul la Spitalul de Pediatrie Ploiești, unde a și fost internat de urgență.

Feemeii i s-a dat voie să vadă copilul după câteva ore, care, între timp, a intrat în comă.

Se pare că bebelușul avea mâinile și picioarele vinete. În momentul în care femeia a întrebat medicii de ce a ajuns în această stare, i s-a răspuns că rinichii copilului i-au cedat iar corpul acestuia este plin de infecție, a mărturisit femeia pentru ziarulincomod.ro

Nu a mai durat mult iar toate organele bebelușului au cedat unul câte unul până când și inima acestuia s-a oprit. Medicii nu au putut să îl mai resusciteze, drept pentru care, bebelușul de doar 6 luni a murit.

„A intrat în comă în spital, au zis că a avut un microb. Au spus că i s-a urcat microbul la cap, a făcut stop cardio respirator. Am cerut salvare să-l ducă la București și mi-au spus că nu se poate, că nu au transport. Ei spun că a făcut meningită, septicemie. Azi merge la IML pentru a vedea exact cauza decesului”, a declarat femeia care demarase procedurile de adopție pentru copil.

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata