Costel Căşuneanu înştiinţat de DNA de o nouă acuzaţie

Omului de afaceri Costel Căşuneanu i-a fost adusă la cunoştinţă joi (11 februarie 2010) potrivit unor surse judiciare, o nouă acuzaţie formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) împotriva sa, în dosarul în care este cercetat alături de senatorul PSD Cătălin Voicu, pentru fapte de corupţie.

Aceleaşi surse judiciare au precizat că audierea lui a fost amânată pentru o dată ulterioară. Omul de afaceri Costel Căşuneanu s-a prezentat joi dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), fiind citat în dosarul în care este cercetat alături de senatorul PSD Cătălin Voicu. Costel Căşuneanu a venit la DNA însoţit de avocatul său. Până în prezent, omul de afaceri s-a mai prezentat de două ori la DNA.

Potrivit unor surse judiciare, Căşuneanu este acuzat că i-ar fi cerut lui Cătălin Voicu să intervină pe lângă judecătorul Florin Costiniu, pentru ca acesta, la rândul său, să intervină pentru ca să fie soluţionată favorabil o contestaţie referitoare la o licitaţie. Sursele au mai precizat că omul de afaceri i-ar fi dat bani lui Florin Costiniu pentru ca acesta să intervină pe lângă colegi magistraţi în soluţionarea unor litigii privind achiziţiile publice.
În acelaşi dosar, procurorii DNA fac cercetări şi faţă de senatorul PSD Cătălin Voicu, preşedintele Secţiei civile de la ÎCCJ, judecătorul Florin Costiniu şi omul de afaceri, Marius Locic şi alte persoane.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata