Costel Căşuneanu şi Adrian Isac, audiaţi la DNA în dosarul lui Cătălin Voicu

Omul de afaceri Costel Căşuneanu s-a prezentat la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat alături de senatorul Cătălin Voicu.

Înainte de a intra în sediul DNA, Căşuneanu a declarat că va veni ori de câte ori va fi chemat, că este pregătit să dea o declaraţie în faţa anchetatorilor. De asemenea, el a spus că este nemulţumit de apariţia interceptărilor în presă şi că acest lucru i-a afectat imaginea, dar a negat că ar fi luat legătura prin telefon cu judecătorul Florin Costiniu. Omul de afaceri nu a vrut să comenteze decizia de încuviinţare a arestării lui Cătălin Voicu, spunând că ”e problema senatorului”.

Tot joi s-a prezentat la DNA şi fostul general SIE Adrian Isac, unde a stat aproximativ o oră. Potrivit unor surse judiciare, Adrian Isac ar fi fost audiat în calitate de martor în acelaşi dosar, pentru a explica prezenţa sa la una dintre întâlnirile senatorului Voicu cu omul de afaceri Marius Locic.
Isac a declarat că îl cunoaşte pe Cătălin Voicu de mult timp şi că are o ”relaţie de consiliere” cu Locic, susţinând că o parte dintre dialogurile apărute în interceptările date publicităţii ar fi atribuite altor persoane, dar şi-a exprimat speranţa că ”DNA va remedia această eroare”.

ancheteCătălin VoicuDNAoameni de afaceriprocese juridiceSIE
Comentarii (0)
Adaugă comentariu