Costel Căşuneanu susţine că nu a primit banii împrumutaţi senatorului Cătălin Voicu

Omul de afaceri Costel Căşuneanu a declarat miercuri (28 aprilie 2010) la ieşirea din sediul DNA, că nu aprimit încă banii pe care susţine că i-a împrumutat senatorului Cătălin Voicu pentru Radu Dan Floarea.

„Nu avem voie să luăm legătura, să ne întâlnim”, le-a explicat Căşuneanu jurnaliştilor, după întâlnirea cu anchetatorii. El a spus că declaraţia dată miercuri în faţa procurorilor DNA nu diferă cu nimic de cea dată la instanţa supremă. Surse judiciare au declarat că omul de afaceri Costel Căşuneanu a dat o declaraţie de 12 pagini, timp de aproximativ patru ore în faţa procurorilor DNA, menţinându-şi afirmaţiile făcute în faţa magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii anticorupţie urmează să mai facă audieri în acest zile, au precizat aceleaşi surse, care au susţinut că dosarul în care este cercetat senatorul Cătălin Voicu este aproape de finalizare. Şi senatorul Cătălin Voicu a fost miercuri adus la DNA, el intrând şi a ieşind pe uşa din spate a instituţiei, astfel că presa nu a avut posibilitatea îi adreseze întrebări despre motivul prezenţei sale la DNA. Voicu a stat la DNA aproximativ o oră şi jumătate, însă, potrivit unor surse judiciare, ar fi refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor anticorupţie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata