Covasna: Un băiat fotografiat cu Drapelul României de Ziua maghiarimii, ameninţat pe un site de socializare

Un băiat care s-a fotografiat cu Tricolorul românesc la manifestările organizate în municipiul Sfântu Gheorghe cu prilejul Zilei maghiarilor de pretutindeni şi a postat poza pe un site de socializare a fost ameninţat de mai multe persoane.

Fotografia a fost făcută pe 15 martie în apropierea statuii domnitorului Mihai Viteazul din centrul municipiului Sfântu Gheorghe, la câteva sute de metri de locul festivităţilor. În fundal se văd Prefectura, Consiliul Judeţean Covasna, scena şi zeci de participanţi fluturând steaguri secuieşti şi steaguri roşu, alb şi verde.

Printre cei peste 300 de utilizatori ai reţelei care au comentat pro şi contra fotografia se numără câţiva de etnie maghiară care îl ameninţă cu bătaia.

Tânărul este susţinut pe reţeaua de socializare de Sabina, o elevă din oraşul Covasna care anul trecut, de Ziua maghiarilor, a fost ameninţată cu moartea pentru că a venit la şcoală cu o bentiţă tricolor pe cap. ‘Sunt alături de tine Cosmin şi te susţin pentru că am trecut şi eu prin asta… să nu-ţi fie teamă. Gestul tău este unul de normalitate totală şi nu are nevoie de vreo justificare! Bravo!’, a postat Sabina. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata