Cozi la unele secții de votare din Londra. Ambasada le recomandă românilor să voteze în alte părți

La secțiile de votare din Stratford și Barking, românii stau, duminică, la coadă pentru a vota în cel de-al doilea tur al prezidențialelor, Ambasada României în Marea Britanie recomandându-le, pe Facebook, să se îndrepte către alte zone, pentru a putea vota.

„#STRAFORD & #Barking. Cele 2 secții de votare din zona #Stratford și secția din zona #BARKING funcționează la capacitate maximă: 15 membri, 13 tablete, 13 ștampile (STRAFORD) și 14 membri, 12 tablete, 15 ștampile (Barking). Fiecare secție are buletine de vot suficiente – 12.000. La cele 3 secții menționate au voat în primele 5 ore peste 3.000 de alegători. Există riscul unor ușoare aglomerări. Pentru a evita riscul să așteptați 30-40 de minute pentru a vă exercita dreptul de vot, recomandăm celor care locuiesc în #DAGENHAM, #NEWHAM, #ILFORD, #ROMFORD, #BARKING, #STRATFORD, #ENFIELD să folosească una din celelalte 16 secții din Londra”, scrie Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, pe Facebook.

Potrivit sursei citate, cele mai apropiate sunt cele două secții de votare de la ICR Londra 1 Belgrave Square și Knightsbridge, Londra.

„Sunt ușor accesibile cu mijloace de transport în comun (între 50 de minute și 1h20). În acest fel nu riscăm încărcarea secțiilor din zona #STRATFORD, foarte solicitate ieri”, completează reprezentanții Ambasadei.

În Londra au fost înființate 19 secții de votare, dintre care 12 în zona de nord a orașului, o mare parte dintre ele înregistrând aproximativ 1.500 de alegători după două zile de vot.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata