Craiova – U Cluj, din Cupa României, se joacă marți de la 21:30

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) – Craiova lui Adrian Mititelu, din Liga 3, joacă marți seară cel mai important meci din ultimii ani. Oltenii dau în Cupa României peste U Cluj, iar suporterii se pregătesc de duel cum știu ei mai bine.

În drumul spre ”Ion Oblemenco”, acompaniat de torțe și scandări, fanii au atacat o mașină aflată în trafic. Autovehicolul avea numere de Cluj, iar oltenii nu au stat prea mult pe gânduri. Atunci când mașina s-a oprit la un semafor, au mers și au lovit-o. Unul dintre ei a dat cu piciorul într-unul din geamurile din spate și l-a spart. Partida Craiova – U Cluj este programată marți de la 21:30, dar de la 16:30 s-au jucat primele meciuri din Cupa României, din faza 16-imilor. Cel mai interesant duel s-a jucat la Arad, între UTA Arad și Dinamo București. ”Câinii” au fost favoriți, și-au păstrat statutul și s-au calificat în următoarea etapă, după o victorie cu 3-1.

Dinamo a deschis scorul încă din minutul 13, prin Moldoveanu, dar gazdele au revenit repede. După 6 numai minute au restabilit egalitatea, 1-1, prin Moise. Celelalte reușite au venit în partea secundă. Bucureștenii au punctat prin Nistor, minutul 58, și Neicuțescu, minutul 82, și s-au califiticat în 8-imile Cupei României.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata