Creatoarea de modă Irina Schrotter, audiată de procurorii DIICOT

Creatoarea de modă Irina Schrotter s-a prezentat joi, 2 octombrie, la sediul DIICOT, pentru a fi audiată într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul se ridică la peste un milion de euro.

„Ceea ce mă deranjează pe mine este faptul că există oameni care fac reclamații. Din câte am înțeles de la jurnaliștii din Iași, persoana care a făcut reclamație împotriva noastră nici măcar nu recunoaște că ne-a reclamat. Noi suntem purtați pe drumuri, iar ulterior nu vom avea împotriva cui să facem plângere, denunț calomnios, pentru că ea nu recunoaște că a făcut reclamația. Ceva nu este în ordine”, a spus Irina Schrotter la intrarea în sediul DIICOT.

Ea a spus că a fost administrator la mai multe companii deținute împreună cu soțul său, însă acum este administrator doar la o firmă de imobiliare.

Pe 24 septembrie, Zaharia Schrotter a fost audiat timp de mai multe ore de către procurori.

Potrivit unor surse judiciare, Irina Schrotter și Zaharia Schrotter sunt implicați, alături de oameni de afaceri din Iași, într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani și constituire a unui grup infracțional organizat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

creatoare de modaevaziune fiscalaIrina SchrotterZaharia Schrotter
Comentarii (0)
Adaugă comentariu