Crin Antonescu: Nu cred că în PNL „ţuţerii” au fost vreodată majoritari

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri (5 martie 2010) în discursul său rostit de la tribuna congresului extraordinar al partidului, că există „ţuţeri” în PNL fiindcă Ludovic Orban nu a avut bunăvoinţa să invite liberalii la un curs ‘despre cum se conduce fără ţuţeri’.

‘Nu iubesc nici eu ţuţerii. Nu cred că în PNL ţuţerii au lipsit sau că ei vor dispărea. Nu cred însă că în PNL ţuţerii au fost vreodată majoritari. Îmi pare rău că nu ne-ai chemat pe câţiva dintre noi când erai viceprimar al Primăriei Capitalei, sau când erai preşedinte al PNL Bucureşti sau la Ministerul Transporturilor, pentru că aşa aveam şi noi şansa să facem un curs lung sau scurt despre cum se conduce fără ţuţeri. Am ratat şansa’, a declarat Crin Antonescu.

Potrivit acestuia, în România există ‘nenorociri mai mari’ decât dacă Ludovic Orban îşi pierde funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului. De asemenea, Crin Antonescu l-a îndemnat pe colegul său de partid să evite comportamentul tipic cuplului de actori de comedie Stan şi Bran. ‘Nu vor face parte din formula pe care o propun doar aceia care nu vor, cum este cazul lui Ludovic Orban, sau oamenii în care nu mai am încredere să fie…

Ludovic, ştii foarte bine că preţuiesc tot ce ai făcut şi sper că vei face pentru PNL. Există, Ludovic, în România nenorociri mai mari decât a ta dacă nu vei mai fi prim-vicepreşedinte sau a mea dacă nu voi mai fi preşedinte al PNL.
Nu e momentul să ne lamentăm, să fim patetici sau să ne comportăm ca Stan şi Bran’, a mai spus Crin Antonescu, adăugând că dacă Orban va câştiga preşedinţia partidului, ‘PNL nu îl va pierde pe Crin Antonescu’.

Afirmaţiile lui Crin Antonescu au venit ca răspuns la discursul contracandidatului său la funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban, care a vorbit despre „instituţia ţuţerilor agreată de rabini”. ‘Pe lângă rabini existau aşa-zişii ţuţeri care atunci când rabinul vorbea spuneau – vai, câtă dreptate are! extraordinar!, vai, cât de înţelept este!.

Pe de altă parte, împăratul Claudiu avea un om pe lângă el care îi spunea atunci când mergea prin mulţime – nu uita că nu eşti zeu, nu uita că eşti om! Ceea ce-mi doresc este ca în PNL să desfiinţăm instituţia ţuţerului şi să aducem instituţia celor care au curajul de a spune şefului că greşeşte’, a declarat Orban.
Deşi câţiva delegaţi la congres l-au huiduit, Ludovic Orban a luat din nou cuvântul după discursul lui Crin Antonescu pentru a preciza că ‘la uşa Primăriei Capitalei şi la cea a Ministerului Transportului nu s-au aflat niciodată ţuţeri, ci oamenii, primarii, consilierii locali care aveau de rezolvat o problemă’.

‘Indiferent de tăria aplauzelor pe care le-am remarcat la discursul dvs, indiferent dacă am sau nu o şansă, voi candida la şefia PNL pentru că întrebat fiind dacă voi câştiga azi sau nu la vot apropo de listă, răspunsul meu a spus că deja am câştigat pentru că indiferent de ce vor vota liberalii, ei vor fi nemulţumiţi în sinea lor de un sistem care le restrânge drepturile.
Dacă colegii nu mă vor alege, vreau să aveţi un termen de comparaţie, o oglindă în care să întrebaţi, ca în poveste, cine este cel mai frumos, cel mai puternic din ţară. Voi candida pentru că respect fiecare membru PNL şi dreptul acestora de a avea cu adevărat o opţiune’, a mai spus Orban.

Citește și
2 Comentarii
 1. stoian-antonie claudiu spune

  Tuteri sunt printre noi si influenteza pe acei care nu au stofa de conducatori.
  De accea ,d-le CRIN ANTONESCU ceea ce ai cladit in PNL, se bazeaza pe adevar si corectitudine si cifrele procentuale din alegeri le arata si asta ii inspaimanta pe toti aceea care nu au stofa de conducatori .
  Sper ca o data ca pentru totdeauna sa se trezeasca poporul si sa aleaga valorile si nu nonvalorile.
  Sa ai puterea sa invingi raul care este in partid. Si de ce nu sper sa fi conducatorul acestei tari care ai sa o aduci pe drumul bun.
  Succes d-le CRIN ANTONESCU.

 2. Buta Dumitru spune

  Reflecţii istorice
  Am să-mi expun unele păreri pe care le-am analizat mult. După revoluţie securitatea a căutat să ardă documente secrete, să elimine vieţi umane din raţiunile lor şi prin metodele ştiute prin iradierea multor oameni, a continuat să susţină pe foştii lor colaboratori şi informatori sub pretextul că nu pot să mai refacă reţeaua de informaţii , spusă public la Televizor de către un oficial mare dela SRI. Toate sunt manevre evreeşti. Din comunism cunoaştem că la comanda securităţii au fost numai evrei: Gh.Pantilie,Alex.Nicolvschii,Alex.Drăghici,Iulian Vlad şi în prezent este tot un evreu Claudiu Săftoiu.Ei au fost călăii poporului Român şi nu se pomeneşte nimic despre ei dar vinovaţi de toate păcatele acestor evrei sunt
  Gh. Dej şi Nicolae Ceauşescu. Şi atunci când au fost supervizaţi de către Dej prin uciderea în închisoare a evreilor Pătrăşcanu şi Foriş, iar prin alungarea lui Alex.Drăghici de către Ceauşescu, evreii au reacţionat prin uciderea Lui Dej şi a lui N. Ceaşescu. Brucan marele evreu care a participat la excuţia lui Antonescu şi acum la execuţia lui Ceauşescu. Iliescu care după bunic este evreu şi după mamă este ţigan. Această curcitură manciuriană care împreună cu Brucan şi cu Petre Roman au distrus toată economia României şi au promovat politica de desnaţionalizare prin aşa zisa globalizare. Globalizare = Colectivizare la scară mondială.
  Petre Roman a avut afirmaţia:Industria românească este un morman de fiare vechi şi a distrus-o complet, căci nici-un război devastator nu o putea distruge în totalitate. Tot P. Roman a mai făcut afirmaţia:Am să vă aduc trei zeci mii de evrei care să vă înveţe comerţul. Adică poporul Român avea nevoie de ocupanţi în mod paşnic. Tot evreii prin vocile lor caută să distrugă o serie de simboluri naţionale ca.Ion Antonescu, M.Eminescu, etc. De altfel ei au ocupat poziţii importante prin PATAPIEVICI la Institutul Cultural Român, Tismăneanu la Institutul de Istorie privind trecutul Comunist. Nu o să se vadă nici-un evreu cu funcţii de decizie în statul român ca Ana Pauker, Th. Georgescu, Iosif Chişinevschii, Ion Iliescu, Brucan, călăii securităţii poporului român trecuţi ca vinovaţi de transferul comunismului din URSS şi aplicat în mod sângeros la noi în România.
  Ei au făcut genocidul din închisori, ei au redus populaţia ţării la tăcerea totatlă prin creşterea numărului de informatori şi colaboratori ai securităţii, care înebunise populaţia ţării. Probabil că au în plan să-i şi glorifice pe vinovaţii de mai sus.
  PNL , PSD şi PDL sunt sub laba evreilor ei sunt cu actele ideologice ca:PATRICIU, Tăriceanu la PNL, la PSD Hrebenciuc, Ion Iliescu, Duvăz, la PDL sunt evreii Stolojan, Băsescu ( se zice că este evreu ).
  Jos Evreii din structuril de decizie ale statului.

  Un alt duşman al poporului Român, este UDMR ,care în numele libertăţii, globalizării, al lumii civilizate, vor epurarea românilor din ţinuturile locuite de maghiarii majoritari, cer autonomie teritorială cu steagul lor, cu insemnele lor, cu armata lor cu propria lor administraţie, nu interesează cum o vor duce românii, dacă ar putea să-i măture din toată Transilvania aşa cum cerea autonomia extinsă de către Marco Bela: “ne dorim autonomia extinsă asupra tuturor maghiarilor din Transiklvania” Adică ei vor şi zona clujului şi zona Oradea, Timişoara, Satu Mare, Braşov. Exact cum declara porcul de Laslo Tokeş, imediat după 1990: “dela Tisa la Piatra Craiului este ţara maghiarilor”.
  Încă din 1924, fostul prefect al judeţului Mureş făcea mărturisirile unui bun prieten de al lui, etnic Maghiar :”noi maghiarii nu dorim altceva decât distrugerea statului Român” Iată că acest testament astăzi este pus în aplicare prin politica paşilor mărunţi.
  În seara zilei de 26 Iulie 2010, la un post de televiziune când marele patriot VADIM TUDOR lua poziţie mai dură faţă de dclaraţiile lui Laslo Tokeş şi a altor iredentişti, O moderatoare îi punea PUMNUL ÎN GURĂ lui Vadim. Mă întrebam dacă această femeie are ceva cunoştinţe de istorie sau dacă nu cumva este de altă naţionalitate. S-a comportat exact ca ultima prostituată de pe stradă care nu are ţară, nu are demnitatea poporului din care face parte, era individa care accepta practic ca bune ideile lui Laslo Tokeş, ajuta să fim călcaţi în picioare de duşmanii poporului nostru. Bravo nemernico! Ai fost bine remunerată !
  Deasemeni în seara de 27 iulie 2010, tot la un post de Televiziune, o altă nemernică moderatoare încerca să-l înfrunte pentru idei bune sănătoase ale poetului Adrian Păunescu, numai că omul ştia ce să-i răspundă. Unde aţi fost şcolite ca ziariste şi ca moderatoare că prea sunte-ţi sdrenţăroase la minte?
  Trompetele politice dela TV Antena şi Realitatea sun inculte şi psihopate, transformate în ZOMBII de către patronii lor. Unde sunt asmuţaţi acolo latră continuu de nu se mai opresc lovind în românii care vor să facă ceva pentru acest popor şi preţuiesc acţiunile maghiarilor, ale evreilor şi ale altor agenţii ostile acestui popor. Ar trebui duşi la sanatoriu pentru a se trezi din beţia banilor.
  Sun focare de acţiune împotriva Românilor.
  Vă cere scuze pentru unele afirmaţii mai nepoliticoase, domnii: . Nae Caţavencu cu Turmentatu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata