Cristian Preda: Mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară şi voi candida la europarlamentare pe listele sale

Europarlamentarul Cristian Preda a anunţat, joi seară, la B1Tv, că se înscrie la Partidul Mişcarea Populară, având ca principal obiectiv afilierea PMP la Partidul Popular European prin obţinerea unui scor cât mai bun la alegerile pentru Parlamentul European.

„Mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară. (….)Am numeroase conexiuni în Partidul Popular European şi voi încerca, acesta este primul obiectiv, să contribui la primul obiectiv al PMP, acela de a fi integrat în PPE. Şi această integrare este condiţionată de un lucru foarte simplu, uşor de bănuit. Mişcarea Populară va intra în Partidul Popular European dacă va trimite deputaţi în Parlamentul European. E simplu, pentru că nu te acceptă pe ochi frumoşi”, a declarat Cristian Preda întrebat la B1 Tv dacă se înscrie în PMP.

El a adăugat că, în această clipă, în cadrul PPE, există PNŢCD, PDL şi UDMR, partide care au blocat accesul la PPE şi al „Forţei Civice şi al partidului lui Tokes şi accesul Mişcării Populare spunând: noi aşteptăm alegeri”.

„De asta proba alegerilor este decisivă, motiv pentru care mă voi angaja în alegerile europarlamentare şi sper să am o contribuţie importantă la afilierea PMP la PPE”, a spus Preda.

Europarlamentarul a precizat că va participa vineri la reuniunea PMP de la Sighişoara la care va participa şi Elena Udrea care joi a demisionat din PDL şi s-a înscris în partidul condus de Eugen Tomac. „Sper să mai vină oameni de foarte bună calitate din PDL. Eu însumi am spus-o de multe ori. Nu am avut o problemă cu baza PDL, ci cu această nouă conducere care a vrut de la bun început să spargă unitatea dreptei”, a mai declarat Cristian Preda. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

alegeri europarlamentareCristian PredaMişcarea Populară
Comentarii (0)
Adaugă comentariu