Cu cât se cumpără votul pentru Băsescu? 250 de lei pentru turul unu şi 500 pentru turul doi

– In centrul comunei ilfovene Balotesti, membrii PD-L au umblat in ultimele zile inaintea votului pentru prezidentiale cu oferte de cumparare a optiunilor de vot.

– Ziarul Gardianul a intrat in posesia unui document video realizat cu ajutorul camerei ascunse, care demonstreaza faptul ca in jurul Bucurestiului negocierile se poarta la coltul strazii. Totul cu un singur scop. Cat mai precis: votarea lui Traian Basescu pentru un nou mandat.

.

Oameni arondati partidelor politice sau chiar membrii ai acestora au „momit” cu oferte financiare care mai de care mai imbietoare lumea satului, in schimbul unui vot directionat. Dovada?  Un film realizat cu ajutorul camerei ascunse care demonstreaza ca exista oameni care vorbesc despre bani cu care sa cumpere voturi.

Oferta financiara era cat se poate de clara. Pentru un vot dat lui Traian Basescu, electorul din comuna Ilfoveana avea promisa suma de 250 de lei, urmand ca din turul doi de scrutin oferta sa devina mult mai tentanta. Sa se dubleze pana la 500 de lei.

Omul care trebuia sa finalizeze direct afacerea era un anumit domn Dragos Hulei, proprietarul unui depozit in comuna Balotesti. In momentul in care trimisii acestuia faceau rost de „musterii” care erau de acord sa primeasca o atentie financiara, acesta urma sa fie anuntat sa se intalneasca cu votantii pentru a efectua platile.

Continuarea în Gardianul

Citește și
7 Comentarii
 1. Cranberries spune

  eu va invit in Moldova sa vedeti ce face PSD-ul in zilele anterioare votului si mai ales in ziua cu pricina! mentionez ca Moldova este condusa atat la Primarii cat si la Consilii de PSD!! mi se intoarce stomacul de la atata rosu!!

 2. AnnaEyez_Bv spune

  Dar ce face PSD-ul este de departe mult mai inadmisibil. Le da oamenilor de la tara o bere si un pachet de tigari si asa cumpara ei voturile pentru Geoana.

 3. stefan spune

  Dar la psd de ce nu se spune cu cat se cumpara? Asta da impartialitate.

 4. dora iepuras spune

  NU CRED CA PSD A CUMPARAT VOTURILE.IN CAMPANIA S-A DAT PIX,FULAR SI CACIULA NU VAD RAU IN ASTA.IN SCHIM PDL A DAT 25 LEI DE VOT IN ZIUA VOTULUI.JURAMANTUL CA A VOTAT BASESCU SI BANU.ASTA E ROMANIA NOASTRA AMARATA

 5. dora iepuras spune

  ROSU E CULAOREA MEA PREFERATA O ADOR SI SUNT MEMBRU PSD SI SUNT MANDRA DEA ASTA SUNTEM CINSTITI

 6. dora iepuras spune

  DACA AVEAM CAMERA ASCUNSA VA ARATAM EU CINE A CUMPARAT VOTURI IN ZIUA VOTULUI.AM VAZUT FOARTE MULT DAR DACA NU AM CUM SA DEMONSTREZ DEGEABA.DAR DACA SE MAI VOTEAZA IAR O SA FILMEZ TOT CE VAD

 7. dora iepuras spune

  PDL A CUMPARAT MULTE VOTURI 25 LEI DE VOT

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata