Cu Kimbino esti la curent cu toate cataloagele online de produse

Siteul international Kimbino este acum si in Romania cu sute de pliante si cataloage online ale celor mai importante branduri locale si internationale.

Tuturor ne plac promotiile si reducerile de pret, insa nota de plata este deseori suportata de mediul inconjurator. Kimbino este metoda cea mai confortabila pentru a ne bucura de ofertele speciale, aratand in acelasi timp ca ne pasa de mediu.

 

Acesta este doar unul dintre avantajele de necontestat ale Kimbino. Prin gruparea cataloagelor si pliantelor intr-un singur loc, economisesti timp si bani, deoarece nu trebuie sa cutreieri toate magazinele in cautarea ofertelor. Chiar si daca aceasta activitate iti face placere, stii ca, de acum, nu mai este nevoie sa iei cu tine pliantul tiparit, avand in vedere ca acesta este oricand disponibil online datorita Kimbino.

Mai mult, poti oricand consulta pliante pe Kimbino care nu mai sunt valabile si sa compari ofertele din urmatoarele categorii: „Hypermarketuri”, „Casa si gradina”, „Electronice”, „Haine, pantofi, sport”, „Farmaceutice, cosmetice” si „Altele”. Clar structurat si usor de accesat, fara inregistrare, Kimbino ajuta protectia mediului inconjurator folosindu-se de avantajele mediului online.

In curand, siteul va contine si aplicatie mobila Android, unde utilizatorii care aleg sa se inregistreze vor avea si optiunea de a salva magazinele preferate, inclusiv prin adaugarea adresei sau a coordonatelor GPS ale magazinului.

Daca ti-ai dorit vreodata un loc unde pliantele tuturor brandurilor tale preferate sunt usor de accesat prin navigare online, atunci e util sa salvezi adresa Kimbino.com/ro in lista siteurilor tale favorite. Iar de fiecare data, inainte sa pleci la cumparaturi, verifica din timp pe Kimbino ofertele si reducerile speciale pe gustul tau!

Contact:

e-mail: info@kimbino.com

web: www.kimbino.com/ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata