Cum arată cel mai luxos hotel din România şi ce planuri au proprietarii lui

Laudat ca fiind cel mai luxos hotel din tara, Hotelul Carol Parc, singurul din Romania inclus vreodata in prestigiosul Top 136 Best Hotels of the World este, in prezent, la vanzare contra unei sume afisate de 14 milioane de euro!

Deschis in 2007, in urma unei investitii de peste 6 milioane de euro, hotelul de cinci stele, are unul dintre cele mai mari candelabre de cristal Murano din lume, lung de patru etaje.

„Palatul” respectiv a fost cumparat de familia Adrian şi Sylvia Petre cu aproximativ 350.000 de euro.

Aceştia au scos hotelul la vanzare pe 15 ianuarie 2009 pe portalul imobiliare.ro, iar anuntul se afla si astazi acolo, informează Incont.ro.

Numai ca, intre timp, pretul cerut de proprietari a scazut de la 20 de milioane de euro la 14 milioane de euro.

Cristina Turnagiu Dragna, Brand Ambassador al Carol Parc Hotel, a explicat: „incepand cu 1 august 2010, familia Petre, proprietarii hotelului, au semnat un contract de management pentru dezvoltarea Carol Parc Hotel, actiune care va fi comunicata public la momentul potrivit”.

Vanzarea hotelului nu este asadar un obiectiv. Carol Parc Hotel este o afacere de suflet a familiei Petre in care investitia financiara si emotionala este imensa, dar este pana la urma o afacere si orice afacere isi are pretul sau. O oferta corecta ar putea constitui in viitor un posibil motiv de discutie”, a mai sustinut aceasta.

Inaugurat in septembrie 2007, Carol Parc este singurul hotel din Romania din categoria small luxury hotel. „Palatul” respectiv a fost cumparat de familia Petre cu aproximativ 350.000 de euro, potrivit informatiilor din presa.

Tarifele de cazare in hotel pleaca de la 125 de euro si depasesc suma de 450 de euro pentru o noapte.

Citește și
1 Comentariu
  1. alexandru Marineanu spune

    Buna ziua

    Ati comentat atat despre acest hotel,dar nu dati adresa,ptr a-l vizita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata