Cum să iei „ţeapă” de 1.500 de lei pe litoralul românesc

Sătui să transpire în camere, fără curent electric şi apă rece, 30 de turişti cazaţi la hotelul de două stele Aurora din Mamaia au luat cu asalt sâmbătă noapte recepţia, protestul lor încheindu-se doar după intervenţia Poliţiei.

Aceştia au reclamat faptul că nu se pot spăla, iar copiii lor s-au îmbolnăvit din cauză că instalaţiile de aer condiţionat nu funcţionează. În plus, turiştii s-au declarat nemulţumiţi de faptul că nu se schimbă lenjeria de pat la timp. „Liftul nu merge. Urcăm până la etajul opt cu copiii în braţe”, a adăugat un turist. Protestatarii au plătit pentru o săptămână la mare 1.500 de lei, scrie România Liberă.

Conducerea unităţii hoteliere nu se simte responsabilă însă de această situaţie. „Turiştii pe bună dreptate sunt supăraţi, dar vina aparţine celor de la ENEL. De câteva zile întrerup curentul la acelaşi interval orar”, susţine Saladin Agiacai, reprezentantul hotelului.

Doar luna trecută inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au efectuat 382 de controale pe litoral şi au aplicat 221 de amenzi contravenţionale în valoare de 386.100 de lei.

Citește și
2 Comentarii
  1. uasile spune

    hartie igienica ordinara si cu masura, personal de tot … ,etc.
    dar suferim de masini bengoase, in hotel mucles investitii dar circulam cu mercedes ML 320 si E-class….. febletea „patronului” ……

  2. ioana spune

    Foarte bine! eu m-am cazat la particular, am avut toate facilitatile + parcare in curte. Dar nuuuu, duceti-va la hotel. Aha… Litoral cu aspect mai comunistic nici ca am vazut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata