Cum se atenţionează între ei ofiţerii SPP că Traian Băsescu este nervos şi poate intra în conflict cu alegătorii

Surse din SPP ne-au relatat incidentul dintre Traian Băsescu şi avocatul Dan Chitic, precum şi semnele care trădează momentele de nervozitate ale preşedintelui. Angajaţi de la SPP spun că preşedintele României are tendinţa de a discuta în contradictoriu cu cetăţenii şi că, de câte ori se enervează, păzitorii lui intră în alertă. „Şefu’ iar face ochiu’!“, se atenţionează cei de la SPP între ei, făcând referire la privirea inconfundabilă a lui Băsescu.

În legătură cu incidentul de vineri noapte, de la Neptun, „Dan Chitic a băut alături de mai multe persoane şi nu a existat contact fizic între preşedinte şi avocat“, au precizat aceleaşi surse. Ieri a ieşit la iveală că avocatul e asociat într-o firmă cu Sorin Roşca Stănescu, un virulent contestatar al preşedintelui.

Preşedintele Băsescu are obiceiul să poarte dialoguri contradictorii cu cetăţenii. Avocatul Dan Chitic era băut când i-a adresat injurii preşedintelui. Un ofiţer SPP i-a pus mâna în piept, iar Băsescu i-a spus că este beat, potrivit unor surse din SPP.

Pentru ofiţerii SPP, altercaţia verbală dintre şeful statului, Traian Băsescu, şi avocatul Dan Chitic nu este un eveniment. Cu astfel de întâmplări se întâlnesc foarte des.

„Băieţii care îl însoţesc pe Băsescu sunt mereu în gardă pentru că omul Traian Băsescu îl învinge adesea pe demnitarul Traian Băsescu. El vrea mereu să intre în dialog cu cetăţenii”, spun sursele amintite.

Atunci când Băsescu este jignit sau huiduit şi are o replică pe limbă, expresia feţei lui îl trădează. Se încruntă într-un fel unic şi are o privire rece, iar băieţii spun despre asta că „şeful face iar ochiul”, povestesc sursele noastre.

Chitic „a topit” o sticlă de tărie şi trei beri

Surse din anturajul oficial al preşedintelui au declarat pentru „Adevărul” că avocatul care pretinde că ar fi fost lovit de şeful statului era băut şi l-a înjurat pe preşedinte. Potrivit acestora, Chitic ar fi făcut mişcări ample cu mâinile, ceea ce i-a determinat pe ofiţerii prezenţi să îi pună mâna în piept şi să încerce să îl calmeze.


Cine este Dan Chitic

Dan Chitic s-a născut la data de 10 februarie 1977, în Bucureşti. Este avocat de profesie. A precizat la un post de televiziune că a depus o adeziune la Partidul Naţional Liberal, organizaţia sector 3, însă nu a cotizat niciodată şi nu a participat la nicio şedinţă a filialei. Este acţionar împreună cu tatăl său şi cu Sorin Roşca-Stănescu la o firmă de construcţii, Art Eurocontact, aflată în lichidare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata