Cum transformi un hobby de cameră într-o afacere de cel puţin 100.000 dolari pe an

Inregistreaza cateva materiale video, posteaza-le pe YouTube, aduna cat mai multe vizualizari si incheie un parteneriat cu site-ul detinut de Google pentru a imparti veniturile atrase din reclama.

In acest moment, exista cel putin 10 persoane care se pot lauda ca au castigat astfel minim 100.000 de dolari in ultimele 12 luni, potrivit The Independent.

TubeMogul, o agentie de publicitate online, a facut publice numele celor mai „productivi” artisti, scriitori si producatori care au castigat peste 100.000 de dolari fiecare in ultimele 12 luni de pe urma filmuletelor scurte pe care le-au realizat si care au atras foarte multe vizualizari, informează dailybusiness.ro.

Printr-un parteneriat special cu YouTube, creatorii de continut original pot atrage bani din publicitate. Site-ul detinut de gigantul Google da jumatate din sumele atrase in urma postarii de bannere publicitare.

Shane Dawson, in varsta de 22 de ani, ocupa prima pozitie in acest top 10, cu venituri estimate la 315.000 dolari in ultimele 12 luni.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata