Cursuri de formare profesională pentru angajaţii RADET

Sindicatul Liber Independent din RADET Bucuresti, in parteneriat cu Opportunity Asociates România, au organizat conferinta de lansare si promovare a proiectului “Sprijin pentru angajati in vederea calificarii complete”, infromeaza un comunicat de presa.

Proiectul a fost selectat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 cofinantat din Fondul Social European “Investeste in oameni!”, perioada de implementare fiind 1 septembrie 2009 – 31 august 2011.
Obiectivul general al proiectului il constituie dezvoltarea competentelor si cunostintelor profesionale ale angajatilor, prin cursuri de formare profesionala continua pentru dobândirea calificarii complete de instalator – instalatii tehnico-sanitare si de gaze, utilizate in sectoarele constructii, energetic, servicii.

“Programul de formare profesionala pe care il vom derula in parteneriat promoveaza egalitatea de sanse si nediscriminarea in domeniul ocuparii si al muncii. Din cei 80 de partic ipanti la cursurile de formare profesionala continua, 36 vor fi femei. În plus, diplomele obtinute dupa absolvirea cursurilor de instalator sunt recunoscute atât in tara, cât si in Europa” a precizat Ioana Stoica, manager de proiect, presedinte al SLI RADET din Bucuresti.

Director general al RADET Bucuresti, Mihai Bogdan Becheanu, apreciaza acest program ca un factor de formare profesionala a angajatilor pe parcursul intregii vieti precum si un factor de baza al cresterii performantelor economice si al adaptabilitatii forte i de munca pe piata muncii.

Evenimentul a reunit reprezentantii Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Senatului României, Centrului National de Dezvoltare a Învatamântului Profesional si Tehnic, Primariei Municipiului Bucuresti, Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor, Asociatiei pentru Servicii Energetice din România, Sindicatului Liber Independent din RADET, furnizorilor de instruire, angajatorilor din domeniul constructii – instalatii si RADET Bucuresti.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata