CV Tudor în plenul PE: Neamului Becali i se plătesc nişte poliţe de către un personaj foarte răzbunător

Eurodeputatul Corneliu Vadim Tudor a declarat luni seară, în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, că patronului echipei Steaua, Gigi Becali, aflat de mai multe luni în penitenciar, şi verilor săi Ioan şi Victor Becali, condamnaţi săptămâna trecută la mai mulţi ani de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, li se plătesc nişte poliţe de către un personaj răzbunător, fără a preciza însă despre cine este vorba.

‘Am vorbit în mai multe rânduri despre justiţia din România. E o ruşine ce se întâmplă în acest domeniu. UE are 27 de ţări şi o puşcărie — România. Există deţinuţi politici care orice ar solicita nu au nicio şansă, totul li se respinge pe bandă rulantă. Acesta este cazul fostului nostru coleg din Parlamentul European George Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, fostă deţinătoare a Cupei Campionilor Europeni. Zilele trecute alţi doi membri ai familiei Becali au fost aruncaţi în închisoare cu învinuiri foarte subţiri, aşadar un neam întreg. Lor li se plătesc nişte poliţe de către un personaj foarte răzbunător’, a declarat Corneliu Vadim Tudor, care a mai făcut în trecut în plenul PE un apel la eliberarea lui Gigi Becali.

Gigi Becali execută în prezent o condamnare la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, în timp ce verii săi, fraţii Ioan şi Victor Becali, au fost condamnaţi săptămâna trecută la 6 ani şi 4 luni şi respectiv la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

Corneliu Vadim Tudor nu a pierdut prilejul de a vorbi şi despre nedreptatea care i se face şi marelui fotbalist Gică Popescu, condamnat şi el la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare în acelaşi dosar.

‘O teribilă nedreptate i se face şi marelui fotbalist Gheorghe Popescu, fost căpitan al echipei naţionale a României şi al echipei FC Barcelona, condamnat doar pentru a se dovedi că justiţia funcţionează în România. Nu, nu funcţionează, ci terorizează. Moare fotbalul românesc. Păcat’, a mai declarat eurodeputatul în plenul PE. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata