Dacian Cioloş a acordat propriului Guvern nota 7 „cu indulgenţă”

33

Premierul Dacian Cioloş a acordat propriului Guvern nota 7 „cu indulgenţă” în momentul în care a fost rugat să dea o notă Executivului.

„Dacă m-aş raporta la aşteptările mele personale, atunci când am acceptat această funcţie, aş spune, aşa, cu indulgenţă, un 7. (…) Mi se pare normal să fii exigent, în primul rând cu tine însuţi, ca să poţi să fii exigent şi cu ceilalţi. Am miniştri de care sunt mai mulţumit decât de alţii (…) Nu judec aici doar calităţi profesionale, ci calităţi în poziţia de ministru. Unii dintre ei au şi plecat, mai sunt alţii pe care îi urmăresc foarte atent”, a spus Cioloş, joi seară, la Realitatea TV.

Întrebat dacă, în aceste condiţii vor mai fi miniştri care vor părăsi cabinetul, premierul a susţinut că va face o nouă evaluare a acestora luna viitoare.

„Eu voi mai avea o evaluare, foarte probabil în iunie, când o să pot să trag nişte concluzii şi vizavi de unele domenii de care nu sunt încă foarte mulţumit, adică consider că s-ar fi putut face mai mult. Sigur că şi miniştrii poartă o responsabilitate şi sper eu ca în iunie să pot să trag o linie din acest punct de vedere, după care să ne angajam într-o altă etapă, cea de livrare de rezultate, pe baza unor acumulări care s-au făcut în aceste luni, în diferite domenii”, a susţinut Cioloş. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News