Dan Barna și-a lansat candidatura în centrul Sibiului, în prezența a circa 1.000 de oameni

Candidatul USR-PLUS, Dan Barna și-a lansat, vineri seara, candidatura la Președinția României, în Piața Mică din Sibiu, în prezența a 1.000 de oameni, spunând că „este teribil de bine acasă” și exprimându-și speranța că discursul său electoral va avea succes în orașul din care provine.

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la Președinția României și-a lansat, vineri, candidatura în Piața Mică din Sibiu, în prezența a 1.000 de oameni spunând despre candidatura sa că „este încă un pas pe care Alianța USR-PLUS îl face înspre însănătoșirea României”.

„Cât de bine este să fii acasă! E un sentiment extraordinar! Ne uităm mereu la filme și îmi amintesc un film din copilărie cu o cântăreață de operă și avea succes în toată lumea și își punea întrebarea dacă va avea succes cînd va ajunge acasă. Exact asta mă întreb, dacă de data aceasta, acest discurs pe care l-am pregătit va avea succes și acasă, în fața voastră. Vă mulțumesc tuturor celor care ați venit de aici din oraș, din județ, din județele din România. Este încă un pas pe care Alianța USR-PLUS îl face înspre însănătoșirea României. Pentru că noi suntem speranța, USR-PLUS este viitorul acestei țări”, a spus Barna.

El a mai spus că are foarte mare încredere în programul său de candidat la Președinția țării, pentru că lucrurile în România trebuie să se schimbe.

„Nu mai vreau să fim o țară de oameni resemnați, nu mai putem să spunem <așa e în România, la noi nu se poate, se poate în altă parte>. (…) Ne-am săturat să spunem că în România nu se poate. În România de fapt se poate și ceea ce dovedim noi, ceea ce deja a dovedit Alianța USR-PLUS este că niște zeci de mii de oameni care nu s-au gândit niciodată că vor intra în politică, au făcut acest pas. (…) Nu putem să ne facem bine ca țară decât dacă ne implicăm și de fapt implicarea este soluția pe care o avem în față”, a mai spus Barna.

Candidatul la Președinția României, Dan Barna a fost prezent, vineri, alături de Dacian Cioloș, președintele PLUS și lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, la mitingul electoral organizat de Alianța USR PLUS, în Piața Mică din Sibiu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata