Dăncilă: „Am lucrat foarte bine cu Gabriela Ciot în mandatul României la Președinția Consiliului UE”

Viorica Dăncilă a declara, întrebată ce o recomandă pe Gabriela Ciot să fie varianta de rezervă pentru funcția de comisar european, că a lucrat foarte bine cu aceasta în perioada Președinției române a Consiliului UE.

„Cred că știm cu toții un lucru că Președinția română a Consiliului UE a fost una de succes. Dacă vă uitați, la foarte multe dezbateri din PE, reprezentantul președinției rotative a fost Gabriela Ciot. Deci eu am lucrat foarte bine cu George Ciamba, dar și cu secretarul de stat Gabriela Ciot”, a explicat Viorica Dăncilă, marți, la finalul CEx al PSD de la Parlament.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat, marți, după ședința Comitetului Executiv, că Dan Nica rămâne propunerea pentru funcția de comisar european, iar dacă se cere, social democrații au și o propunere de rezervă, o femeie, respectiv pe Gabriela Ciot, secretar de stat la MAE.

Liderul PSD a precizat că o să vorbească și cu președintele Klaus Iohannis și că, cel mai probabil, propunerile pentru comisar european vor fi trimise până la finalul săptămânii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata