Dăncilă către Iohannis: A avut o președinție care a eșuat

Viorica Dăncilă i-a transmis, duminică, președintelui Klaus Iohannis că nu PSD a avut „un Guvern eșuat”, ci Iohannis, o președinție care „a eșuat”. Replica a venit după ce președintele a spus în mai multe rânduri că Guvernul PSD este unul „eșuat”.

„Am văzut cum de la zi la zi mai vine câte un lider care să se coalizeze împotriva premierului interimar și a candidatului din partea PSD. Mă voi lupta până la capăt cu ei toți pentru că alături de mine sunt foarte mulți români cărora nu avem dreptul să le spulberăm speranța în ziua de mâine. Și nu am nicio problemă, mă voi lupta cu ei toți, indiferent de acuzațiile și jignirile pe care le aduc în fiecare zi”, a spus Viorica Dăncilă.

Premierul a fost întrebat dacă se referă la fostul lider PSD, Liviu Dragnea, însă Dăncilă a spus că vorbește despre toți, inclusiv despre președintele Klaus Iohannis.

„La toți mă refer, inclusiv la președinte. ȘI vreau să îi spun președintelui un lucru: nu noi am fost un Guvern eșuat. Dânsul a avut o președinție care a eșuat”, a mai spus Dăncilă.

În mai multe rânduri, președintele României, Klaus Iohannis a spus, despre Guvernul PSD că este unul „eșuat”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata