Dăncilă, despre Dragnea: Pe lângă șapte bărbați care mă urăsc, iată că a venit și al optulea

Viorica Dăncilă a declarat, referitor la contestația lui Liviu Dragnea privind alegerea ei ca președinte al PSD, că nu o bucură acest lucru. Ea că a apărut, pe lângă cei șapte bărbați care o urăsc și atacă, și un al optulea, însă se poate lupta cu toți opt.

„Nu pot să spun că mă bucură acest lucru. Aș minți și am spus că voi spune de fiecare dată adevărul. Pe lângă șapte bărbați de stat care mă urăsc și mă atacă, iată că a venit și al optulea. Pot să mă lupt cu toți opt”, a afirmat Viorica Dăncilă, marți seara la Antena 3, întrebată cum comentează faptul că Liviu Dragnea a contestat alegerea ei în funcția de președinte al PSD.

Curtea de Apel București a respins cererea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene în dosarul în care acesta contestă noua conducere PSD, stabilită la Congres. Instanța a respins și cererea de sesizare a CCR.

Dragnea a formulat apel la decizia Tribunalului Bucureşti prin care a respins, în data de 9 august, cererea de intervenţie depusă de fostul lider al partidului referitoare la deciziile de la Congresul PSD, confirmând astfel noua conducere social-democrată.

Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, începând cu 27 mai, unde ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata