Dăncilă: „Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția nu va trece nici de această dată”

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) – Premierul Viorica Dăncilă a declarat că moțiunea de cenzură nu va trece nici de data acestă, deoarece opoziția a eșuat „lamentabil” de fiecare dată când a făcut acest demers.

„Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, și au eșuat lamentabil. Au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare și fără o echipă guvernamentală. Și tot așa vin și acum, fără alternativă și fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi”, a scris Viorica Dăncilă.

Liderul social-democrat a adăugat că PSD este un partid unit care are misiunea de a guverna și își va duce programul la bun sfârșit.

„Și fiindcă nu poate exista susținere pentru…nimic, nici această moțiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil și care a înțeles că avem misiunea de a guverna România și a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votați în 2016 și asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziții slabe, dezbinate și lipsite de seriozitate și asumare când vine vorba de viitorul țării și al românilor”, a conchis Dăncilă.

Numele moțiunii de cenzură inițiate de PNL este „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent”. În textul documentului obținut de MEDIAFAX, opoziția vorbește despre șansele pe care România le-a ratat în perioada guvernării PSD și despre „incompetența” premierului Viorica Dăncilă.

Ludovic Orban a declarat că au fost strânse 237 de semnături pentru moțiunea de cenzură, precizând că PNL este în discuții cu peste 10 parlamentari pentru susținerea demersului, inclusiv cu aleși de la PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata