Dans sportiv: Românii au dominat concursul WDSF Rainbow Dance Cup 2014 de la Sofia

Românii au dominat, în weekend, concursul internațional de dans sportiv WDSF Rainbow Dance Cup 2014 de la Sofia, la care au reușit nu mai puțin de 13 clasări pe podium în finale.

Astfel, la categoria World Open Adult Standard, perechea Paolo Campigotto/Alina Petre a ocupat locul al treilea. La Rising Stars Latin a ieșit învingător cuplul Alexandru Miculescu/Andra Păcurar, urmat de perechea Victor Gabor/Cătălina Albu, clasată pe trei la Under 21 Latin, potrivit unui comunicat.

La categoria Under 21 Standard locul secund a fost ocupat de perechea Rareș Viorel Moldovan/Bianca Georgiana Pavel.

Cuplul Răzvan Cotescu/Ioana Lupeanu a ieșit învingător la Youth Open ST, în timp ce locul secund a fost ocupat de Paul Rednic și Iulia Topan. Pe patru s-a clasat perechea Alexander Munteanu/Anne Bezusenco, iar pe șase a încheiat cuplul George Săceleanu/Alexandra Nuszbaum.

Alexandru Miculescu și Andra Păcurar au ieșit învingători la Youth Open LA, iar Victor Gabor și Cătălina Albu s-au aflat pe ultima treaptă a podiumului, cuplul Fabian Ardeiu/Andreea Manea ocupând locul al patrulea.

În afara podiumului s-au clasat perechile Elvin Constantin/Carina Adochiței (locul 4) și Eduard Florentin Coman/Justina Theodora Tancău (6), la Junior II Latin.

În schimb, Sebastian Alin Zicoane Heler și Anca Copos s-au impus la Junior I Standard, urmați în clasament de perechea Laviniu Ionuț Gradea-Cristina Alexandra Bujor. La Junior I Latin, Laviniu Ionuț Gradea și Cristina Alexandra Bujor au încheiat pe locul secund, iar Sebastian Alin Zicoane Heler și Anca Copos pe locul al treilea.

Din partea României au arbitrat Valeria Mangra și Mircea Gavrilă, arbitri internaționali WDSF. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata