Iulian Dascălu, lovit de ploaie: Tavanul complexului Iulius Mall din Timişoara s-a prăbuşit

Tavanul centrului comercial Iulius Mall din Timisoara s-a prabusit joi in jurul orei 11:00. Cauza acestui incident se presupune a fi ploile din ultima perioada care au produs infiltratii. Tavanul prabusit se afla la ultimul etaj al mall-ului.

In locul unde s-a produs incidentul se aflau in jur de 10 persoane, potrivit declaratiilor unui martor, informeaza Realitatea TV. Oamenii care se aflau, în acel moment, în mall spun că mai întâi au auzit un zgomot ciudat, după care au văzut cum o bucată mare de tavan, de la ultimul etaj al clădirii, a căzut. Speriaţi, oamenii au ieşit afară.

În zona respectivă nu se afla nimeni în acel moment. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

„A fost un zgomot asurzitor, ca şi o grindină, după care tavanul s-a prăbuşit. S-au rupt şi câteva ţevi de apă, stropind în jur. Eu eram la câţiva metri de locul incidentului şi după aceea am plecat”, povesteşte unul dintre martorii incidentului.

La prima vedere, prăbuşirea tavanului a fost provocată de ploile din ultima perioadă. Apa s-a infiltrat în tavan ceea ce a dus la prăbuşirea plafonului fals.

In luna mai a acestui an, compania Iulius Group, care detine in tara centrele comerciale Iulius Mall, a avut o problema similara cu o parte din tavanul mall-ului din Cluj, care s-a prabusit din cauza ploii torentiale de la acea data.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata