De necrezut ce au găsit medicii în stomacul unui tânăr!

Cazul unui tânăr în vârstă de 21 de ani din Egipt i-a șocat pe medici. Aceștia au avut parte de o surpriză de proporții după ce l-au operat.
După luni de dureri abdominale, tânărul în vârstă de 21 de ani a decis să meargă la spitalul universitar din Mansoura, unde a fost operat.
În momentul în care l-au operat, medicii au avut parte de un șoc. În stomacul pacientului, aceștia au găsit 20 de gândaci, 4 furculițe, șapte periuțe de dinți, un inel și un lanț.

„Este pentru prima oară în viața mea când dau peste așa ceva și cred că este primul caz din lume când se găsește o asemenea cantitate de obiecte în interiorul unui stomac”, a spus chirurgul Amgad Fouad.

În ciuda a ceea ce avea în stomac, starea tânărului nu este una gravă. Cu toate acestea, medicii au decis să-l ținpă sub supraveghere până la recuperarea sa totală, informează noticieros.televisa.com.
„Trebuie să mai așteptăm un timp ca rănile să se închid dat fiind că obiectele metalice au provocat daune ]n stomac”, a mai spus medicul care l-a operat pe tânărul egiptean.

sursa libetatea.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata