Diaconescu: Sunt curios dacă se contestă candidatura mea sau iniţiativa pentru confiscarea averilor ilicite

Președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidențiale, afirmă că cei care îi contestă intenția de a candida sunt cei care, de fapt, nu ar fi de acord cu subiectul confiscării averilor ilicite pe care l-a adus în discuție zilele trecute.

„Am fost întrebat de mai multe ori de ce îmi doresc să candidez. Cred în această țară și candidez pentru că am încredere în forța României. Cred că România se poate schimba și cred că este o țară în care există multe resurse și se poate face mult mai mult. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am spus foarte clar care este intenția mea și este interesant că imediat după ce am atins subiectul confiscării averilor acumulate illicit, au apărut voci care contestă candidatura mea. Sunt curios dacă se contestă candidatura mea sau se contestă, de fapt, inițiativa pentru confiscarea averilor ilicite”, a scris Cristian Diaconescu pe pagina sa oficială de Facebook.

Tot pe Facebook, Diaconescu a cerut PMP să ia măsuri împotriva membrilor de partid care „se duc la posturi de televiziune și dezinformează oamenii în legatură cu încrederea mea publică și cu numărul de semnături strânse pentru candidatura mea”.

Președintele Organizației de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a afirmat la postul Realitatea Tv că există dificultăți în privința strângerii de semnături pentru candidatul anunțat al Mișcării Populare.

Elena Băsescu a postat, marți, pe Facebook, următorul mesaj: „Doamna Ruxandra Dragomir se preface ca nu știe despre ce este vorba: organizațiile au ‘probleme’ în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru”.

Vicepreședintele PMP Ștefan Vlaston a infirmat miercuri varianta vehiculată de Elena Băsescu potrivit căreia președintele partidului, Elena Udrea, ar fi interzis liderilor de organizații să strângă semnături pentru candidatura lui Diaconescu.

„Nu există absolut nicio informație și eu fiind membru în conducerea partidului nu am niciun fel de element care să mă ducă la această concluzie că Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături. Nu știu cine a intoxicat-o pe Elena Băsescu, dar vă spun în mod cert că nimic nu este adevărat în această poveste”, a afirmat vicepreședintele PMP. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata