DNA: 12 percheziţii în Constanţa, Bucureşti şi Dâmboviţa; fapte din 2011-2013 ale unor funcţionari cu funcţii de conducere

DNA informează că procurorii efectuează 12 percheziţii în municipiile Constanţa, Bucureşti şi în judeţul Dâmboviţa, din care una la sediul unei instituţii publice într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2011-2013, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie — Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2011 — 2013, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local. În cursul dimineţii de 8 aprilie, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în 12 locaţii situate în municipiile Constanţa, Bucureşti şi judeţul Dâmboviţa, din care una este sediul unei instituţii publice”, se arată într-un comunicat al DNA transmis marţi.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI şi a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează marţi dimineaţă percheziţii la Primăria Constanţa, dar şi la domiciliul primarului Radu Mazăre, au declarat surse judiciare.

Aceleaşi surse au precizat că este vorba despre un nou dosar în care este vizat Radu Mazăre, suspectat de fapte de corupţie, dar şi alţi angajaţi ai primăriei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata