DNA: Percheziţii în 56 de locaţii din Bucureşti şi Ilfov în dosarul Microsoft

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează joi, 16 octombrie, percheziții în 56 de locații situate în municipiul București și comune din județul Ilfov în dosarul Microsoft privind fapte de corupție în legătură cu încheierea unor contracte de licențiere IT.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis joi , sunt vizate de percheziții sedii de societăți comerciale, de fundații sau domicilii ale unor persoane fizice.

„În cursul zilei de 16 octombrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 56 de locații situate în municipiul București și comune din județul Ilfov, având destinația de sedii de societăți comerciale, de fundații sau domicilii ale unor persoane fizice”, se precizează în comunicat.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Procurorii DNA efectuează joi percheziții la oamenii de afaceri Dorin Cocoș și Remus Truică în dosarul Microsoft, au declarat  surse judiciare.

Potrivit surselor citate, sunt percheziții la afaceristul Nicolae Dumitru și Cătălin Harnagea, fost director SIE, precum și la firma Niro. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

catalin Harnageadosarul Microsoftlicente ITNicolae DumitruNiro
Comentarii (0)
Adaugă comentariu