DNA susţine că nu are cont pe Facebook; existenţa unei pagini cu însemnele instituţiei, un fals

 

Direcția Națională Anticorupție (DNA) informează că nu deține cont de utilizator pe Facebook și că existența unei pagini cu însemnele și denumirea instituției reprezintă un fals.

Precizarea DNA vine după ce a fost înștiințată asupra existenței unei pagini în rețeaua de socializare Facebook care conține elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a instituției.

„Utilizatorilor rețelei de socializare Facebook le atragem atenția că DNA nu deține niciun fel pagină sau cont de utilizator pe Facebook. Mai mult, existența unei pagini cu însemnele și denumirea instituției reprezintă un fals, fiind un demers de natură frauduloasă care poate să inducă în eroare opinia publică”, se arată într-un comunicat postat joi pe site-ul DNA.

DNA menționează că, în calitate de deținător al mărcii înregistrate la OSIM (certificat de înregistrare nr. 128984 din data de 31.10.2013), are drept exclusiv de utilizare a însemnelor susceptibile de reprezentare grafică din conținutul mărcii.

Sursa citată subliniază că singura adresă a instituției din spațiul virtual este pagina de internet www.pna.ro. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata