Sediul clubului Steaua, vandalizat!

Doi indivizi au vandalizat joi, 5 august, mai multe birouri ale Clubului Steaua Bucureşti, ei fiind surprinşi de camerele de supraveghere, a declarat  purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

„În jurul orei 4,00, doi indivizi, după cum arată camerele de supraveghere, au pătruns în stadionul Steaua, au intrat pe toate etajele, (…) au răvăşit mai multe birouri, 15-16, au smuls o casă de bani din pardoseală. Acolo au intrat prin forţarea unui grilaj, au tăiat-o cu un flex şi nu au luat nimic pentru că ea conţinea nişte documente şi suma de 50 de lei”, a afirmat Christian Ciocan.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că cei doi indivizi nu au fost prinşi deocamdată şi că în prezent se fac cercetări.

„Suntem în curs de verificări şi vom şti cine sunt cei doi şi ce i-a determinat să facă lucrul acesta. Au vandalizat inclusiv biroul preşedintelui Valeriu Argăseală şi al contabilului şef „, a susţinut Ciocan.

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucureşti, a declarat joi că hoţii care au vandalizat birourile grupării din Ghencea au căutat probabil banii încasaţi din vânzarea biletelor la meciul de sâmbătă, cu Universitatea Craiova (2-1).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata