Donald Trump vrea credit pentru turismul spaţial

După ce Richard Branson şi-a îndeplinit visul din copilărie şi a devenit primul turist în Spațiu, acum, după război, mulți viteji se arată, Donald Trump susține că  şi el s-a implicat încă de la început, în acest proiect, prin diverse finanțări și libertăți, de pe vremea când era președinte.

„Dacă Richard și Bezos iubesc asta și mulți alți oameni bogați iubesc spațiul. Vă veți explica asta într-o zi. Și eu am făcut acest lucru posibil pentru ei. Chiar le-am zis oamenilor mei. Lăsați sectorul privat să facă asta. Acești oameni vor să vină cu milioane de dolari. Haideți să le închiriem facilități”, a declarat fostul preşedinte SUA.

În replică,  „Cred că arată personalitatea răzbunătoare a acestui om. Este un om periculos și lumea trebuie să realizeaze cât este de periculos. Și mă tem că nimic din timpul președinției sale nu m-a făcut să-mi schimb părerea”, a fost răspunsul lui Richard Branson.

Fostul președinte spune că el „a făcut posibil” ca miliardarii Richard Branson, Jeff Bezos și Elon Musk să pornească această cursă pentru a ajunge în spațiu, prin reînvierea NASA și prin crearea Space Force, de alfel, fostul preşedinte al SUA pretinde că el a înfiinţat Space Force.

 

Sursa: Businessmagazin.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata