Donaţie pentru Spitalul de Urgenţe Iaşi, de la un fost pacient

34

Aproximativ 80 de tone de mobilier, aparatură medicală, medicamente, haine şi jucării au fost trimise, sub formă de donaţii, pe adresa Spitalului Clinic de Urgenţe „Sfântul Ioan” din Iaşi de către un fost pacient.

Vladimir Poroch, managerul Spitalului Clinic de Urgenţe „Sfântul Ioan” din Iaşi, susţine că un român stabilit în Germania a fost impresionat, în perioada spitalizării la Clinica de Ortopedie, de starea deplorabilă în care se află unitatea medicală.

Ajuns în Germania, fostul pacient a apelat la sprijinul unei fundaţii caritabile, ajutor care s-a concretizat în 80 de tone de mobilier, aparatură medicală, medicamente, haine şi jucării.

Managerul Spitalului de Urgenţe susţine că în acest fel pacientul a vrut să-şi arate mulţumirea pentru tratamentul primit din partea specialiştilor ieşeni, care îşi desfăşoară activitatea în condiţii dificile.

Acţiunea umanitară se desfăşoară în acelaşi timp în care coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul aceluiaşi spital, medicul Tudor Ciuhodaru a inaugurat o cutie a milei sub sloganul „dă din suflet azi un leu ca să ai spitalul tău!”.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News