Două milioane de euro pentru a scăpa Timişoara de păduchele lânos

Primăria municipiului Timişoara a alocat nu mai puţin de două milioane de euro unei firme care să scape copacii din oraş de ameninţarea păduchelui lânos, potrivit unui material ce va fi publicat în ediţia de miercuri a săptămânalului Academia Caţavencu.

 

Jurnaliştii de la Academia Caţavencu scriu că banii cu pricina sunt în plus faţă de suma alocată anual pentru astfel de activităţi. Iar acţiunile contra păduchelui lânos vin la nici două săptămâni după ce s-a încheiat dezinsecţia pentru ţânţari.

Numai că păduchele ăsta are lâna cam groasă, se pare. Aşa că, în nici o săptămînă, din cauza ploilor, sanchi, micul dăunător a împânzit oraşul. Sau, cel puţin, aşa au justificat cei din primărie alocarea banilor cu care firma Deraton va mai zbura şi împrăştia insecticid deasupra oraşului”, se arată în articolul cu titlul „Cu păduchele lânos se face contractu’ gros”.

În acelaşi articol se scrie că firma Deraton SRL se ocupă de dezinsecţie în Timişoara de circa 10 ani, cam de la începutul celui de-al doilea mandat de primar al lui Gheorghe Ciuhandu. „Şi asta în ciuda faptului că, de mai bine de cinci ani, nu s-a mai organizat vreo licitaţie pentru respectivul serviciu, contractul cu Deraton SRL fiind prelungit în fiecare an„, mai spun jurnaliştii de la Academia Caţavencu.

Citește și
1 Comentariu
  1. ioana spune

    e ca sa vezi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata