Doua persoane au murit dupa ce au cazut din trenul de aterizare al unui avion in Ecuador

Doua persoane au murit luni in Ecuador.  Acestea au cazut din trenul de aterizare al unui avion care a decolat la primele ore ale diminetii de pe aeroportul José Joaquín de Olmedo, al orasului balnear Guayaquil (sur-vestul tarii), relateaza EFE.

Este ceea ce au informat surse ale politei, după ce au fost sesizate de autoritatea aeroportuara, care a decis sa inchida pista si sa suspende temporar activitatile aeriene.

Marcelo Tobar, comandantul politiei, a declarat ca cele două victime “erau urcate pe trenul de aterizare al unui avion al companiei LAN”.  Ramane de stabilit daca “sistemul este cel care le-a expulzat, sau daca s-au aruncat chiar ele dandu-si seama ca realizeaza o ilegalitate”, noteaza ziarul El Telégrafo.

Directia Generala a Aviatiei Civile (DGAC) a convocat o reuniune a Centrului de Operatiuni de Urgenta a aeroportului cu reprezentanti ai TAGSA, compania care gestioneaza terminalul, pentru a investiga circumstantele cazului.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei locale 09:20 (14:20 GMT), fapt ce a determinat inchiderea aeroportului pana la orele 10:55 (15:55 GMT).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata