Dragnea: Bercea nu a fost niciodată în biroul meu, sper ca Geoană să nu fi spus o minciună gogonată

Președintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat vineri că Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu a fost niciodată în biroul său și că, de altfel, nici nu îl cunoaște pe acesta, așa cum afirmase fostul președinte al PSD Mircea Geoană joi seară, la Realitatea TV.

„Sper ca domnul Mircea Geoană, fost președinte PSD, să nu fi făcut o asemenea afirmație mincinoasă. Sper. Pentru că Bercea Mondialul nu a fost la mine în birou, nici în Kiseleff, nici în alt birou pe care l-am avut. Mi-aduc aminte că a fost la un moment dat în curtea partidului, știu că l-am văzut pe geam, am întrebat colegii… L-am văzut când ieșea din curte, nu a intrat în sediu. Nu știu ce făcea.

Dar Bercea Mondial nu a fost la mine în birou și sper că este o neînțelegere a dumneavoastră, pentru că domnul Mircea Geoană nu putea să spună o asemenea minciună gogonată că l-a văzut pe Bercea Mondial la mine în birou”, a afirmat Dragnea într-o conferință de presă la Ministerul Dezvoltării.

Întrebat dacă îl cunoaște pe Bercea, Dragnea a răspuns: „N-am avut onoarea să-l cunosc”.

Fostul președinte al PSD Mircea Geoană a afirmat joi seară la Realitatea TV în legătură cu prezența lui Bercea Mondial la sediul PSD în 2009 că Liviu Dragnea ar trebui să lămurească acest lucru.

„Cel mai bine să-l întrebați pe domnul Dragnea ce a făcut în biroul dânsului, pentru că eu nu l-am cunoscut (n.red. — pe Bercea Mondial) și m-aș feri de un astfel de personaj”, a spus Geoană. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata