Dragnea: Câţi lideri europeni ar trebui să demisioneze pentru ca Piedone să-şi depună mandatul?

28

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus miercuri că este curios ce va face primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, după ce premierul își depune mandatul.

“O să avem niște discuții în coaliție și cu președintele Iohannis, dar lucrurile nu mai pot rămâne așa. Dacă un primar nu a vrut să-și asume niciun fel de responsabilitate și a adoptat politica struțului, noi nu putem rămâne insensibili sau fără reacție în fața populației. Președintele trebuie să numească un alt premier, deocamdată nu luăm în calcul nimic, pentru că de aici înainte începem să discutăm. Nu ne putem juca cu situația actuală, din acest moment toți actorii politici, partidele, președintele, trebuie să găsim o soluție pentru ca această țară să rămână stabilă.

Eu sunt curios, dacă după ce premierul își va depune mandatul, primarul sectorului 4 se va gândi totuși să demisioneze. Sunt foarte curios, câți lideri europeni ar trebui să demisioneze pentru ca Piedone să-și depună mandatul și să înțeleagă că totuși România este în altă etapă, societatea vrea altceva, oamenii vor altceva?“, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)