Dragnea, despre o eventuală moţiune de cenzură: Dacă Guvernul va face vreo boacănă foarte mare, nu o să ezităm

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că social-democrații nu vor ezita să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloș dacă „va face o boacănă foarte mare”, însă a precizat că „deocamdată nu este cazul”.

„Dacă va face vreo boacănă foarte mare, dacă rezultatele asupra economiei, asupra stabilității și asupra cetățenilor sunt foarte proaste, nu o să ezităm. Deocamdată nu e cazul, dar asta nu înseamnă că unii membrii ai Guvernului n-ar trebui să înțeleagă, sunt deja de două luni acolo, că ar trebui să facă niște lucruri. Vorbim totuși de tehnocrați”, a afirmat Dragnea, duminică seară, la Antena 3.

El a precizat că există o nemulțumire referitoare la Ministerul Mediului.

Liderul PSD a spus, totodată, că a remarcat o preocupare a membrilor Cabinetului cu privire la numiri din zona PNL, adăugând că, dacă Guvernul Cioloș va deveni din Guvern tehnocrat unul liberal, atunci s-ar putea să rămână, în Parlament, doar cu sprijinul PNL.

„La Mediu, de exemplu, nu suntem foarte multumiți, pentru că acolo este un minister complex de la care românii au foarte multe așteptări. Vorbim de domeniul pădurilor, de domeniul mediului în sine, de domeniul apelor… N-am văzut nici eu și nici colegii mei foarte multe lucruri, dar încă mai așteptăm. În schimb, am văzut preocupări foarte serioase din partea majorității membrilor Guvernului să facă numiri, să schimbe și să facă numiri. Și, în general, sunt numiri din zona PNL. Dacă vor să nu mai fie un Guvern tehnocrat, ci să fie un Guvern PNL, atunci să rămână numai cu sprijinul PNL în Parlament, a punctat Dragnea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata