Dragnea: Sunt şanse foarte mici să mai discutăm de cooptarea la guvernare a PP-DD

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că șansele ca PP-DD să mai intre la guvernare sunt foarte mici și a precizat că, de la bun început, obiectivul negocierilor a fost colaborarea locală.

„Obiectivul nostru principal (…) a fost în permanență colaborarea locală. Cred că sunt șanse foarte mici să mai discutăm de cooptarea la guvernare a PP-DD, repet, nediscutând niciodată într-un mod serios, a fost o întâlnire preliminară care a avut ca obiectiv județele unde putem constitui majorități.

Nu a fost neapărat o condiție din partea noastră dar era foarte important pentru că vrem să vedem dacă în PP-DD — și noi sperăm să se întâmple asta — există o coerență între acțiunea la nivel național și acțiunile din județe și în funcție de asta săptămâna viitoare ne putem întâlni să facem o evaluare a colaborării la nivel local”, a afirmat vicepremierul la Palatul Parlamentului.

Președintele executiv al social-democraților a adăugat că până în prezent s-au constituit majorități împreună cu PP-DD în cinci județe și că mai sunt alte 10 județe în care este posibil să se formeze astfel de majorități.

În plus, Dragnea a precizat că se are în vedere în continuare o colaborare cu PP-DD la nivel parlamentar. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Tomica cel vechi spune

    Se pare ca in politichia romaneasca nu exista minima moralia!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata