Dragnea: Suspendarea lui Băsescu se poate lua oricând în calcul, dar trebuie să fim pragmatici

Suspendarea președintelui Traian Băsescu se poate lua oricând în calcul, dar trebuie și o abordare pragmatică, a declarat, vineri, la Târgoviște, într-o conferință de presă, președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea.

”Suspendarea lui Traian Băsescu se poate lua în calcul oricând, în orice zi, în orice oră, în orice secundă, pentru că el și când respiră încalcă Constituția. Dar nu știu dacă se pune problema acum, pentru că trebuie să ai o abordare pragmatică, până la urmă. Și vă spun eu care am condus campania referendumului în 2012 și am primit și ‘un premiu’ pentru această activitate.

Cu actuala legislație privind referendumul este destul de dificil. Dar să vedem ce mai face în continuare”, a afirmat Liviu Dragnea.

Vicepremierul a fost prezent, vineri, la Târgoviște, unde a înmânat cheile de la 12 microbuze școlare către primari din județ, a fost prezent la semnarea mai multor contracte pe OG 28/2013 vizând Programul național de dezvoltare rurală și a susținut o conferință de presă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata