Dumitru Buzatu: Parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban trebuie excluși imediat

Parlamentarii PSD care au votat pentru învestirea Guvernului Orban trebuie excluși imediat din partid, spune președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

„Cred că cei care au votat pentru noul partid trebuie excluși imediat din PSD, pentru că e o chestiune de caracter să respecți hotărârile luate și în condițiile acestea înseamnă că singuri au spus că nu mai vor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

În opinia acestuia, cei care ajung de acum încolo pe listele PSD ar trebui să treacă prin „niște mecanisme complexe de evaluare”.

Vasile Buzatu este de părere că Guvernul Orban va eșua într-un timp foarte scurt: „Nu au ce pune pe picioare, că de câte ori au guvernat, au pus-o pe butuci. Că doar știm ce guvernări au fost, ale PNȚCD-ului, ale PDL-ului și așa mai departe. Eu cred că s-a întâmplat un lucru foarte grav, care va schimba o guvernare cu rezultate pozitive obținute într-o perioadă destul de lungă, de trei ani, într-un eșec într-un timp foarte scurt”.

Executivul Orban a fost învestit, luni în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”, din cele 233 de voturi necesare învestirii. Deputații și senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 miniștri, precum și programul de guvernare al PNL.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata