Dumitru Cioflină va fi eliberat condiţionat din închisoare

Generalul Dumitru Cioflină, condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, va fi eliberat condiţionat, în urma unei decizii care a fost luată vineri de Tribunalul Dâmboviţa.

Pe 20 februarie, Judecătoria Găeşti a admis cererea lui Dumitru Cioflină de eliberare condiţionată, dar hotărârea a fost contestată de procurori. Tribunalul Dâmboviţa a respins vineri contestaţia, astfel că fostul şef al Statului Major General, încarcerat la Penitenciarul Găeşti, va fi pus în libertate.

”Nu a fost eliberat din penitenciar domnul Cioflină. Este la instanţă, este tot ce vă pot spune. Este vorba de procedura instanţei, nu ştiu să vă menţionez momentul în care se va produce eliberarea. Penitenciarul îl va pune în libertate în momentul în care vom primi de la instanţă o hotărâre în acest sens”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găeşti, Florin Ispas.

Generalul Dumitru Cioflină a executat peste o treime din pedeapsa de doi ani, la care a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri dintre MApN şi Gigi Becali.

Fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, condamnat şi el la doi ani de închisoare în acelaşi dosar, a fost eliberat, tot condiţionat, la sfârşitul lunii februarie. Al treilea condamnat din dosar, Gigi Becali, este încarcerat la Poarta Albă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata