Elena Udrea deschide pe blog un forum privind problemele Bucureştiului

Preşedintele interimar al organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, continuă joi (22 iulie 2010) seria postărilor pe blog privind problemele Capitalei şi inaugurează un forum în care cei interesaţi pot descrie ce îi deranjează, ce le place cel mai mult sau care este primul lucru ce trebuie schimbat în Bucureşti.

„Am fost impresionată de numărul mare de răspunsuri la comentariul meu de marţi, cel referitor la potenţialul turistic al Bucureştiului. Există deci un interes mare din partea oamenilor de a schimba în bine Capitala”, susţine Udrea, în debutul postării de joi. În continuare, Udrea adresează cititorilor blogului său trei întrebări privind Capitala, şi anume:

Ce vă deranjează cel mai mult în Bucureşti?, Ce vă place cel mai mult? şi Care este primul lucru care trebuie schimbat în Bucureşti? Este a doua postare despre problemele Capitalei pe care Elena Udrea o face după ce a fost numită preşedinte interimar al organizaţiei PDL Bucureşti.
De asemenea, postarea de joi vine după ce atât Adriean Videanu, cât şi Vasile Blaga au afirmat că Elena Udrea are şanse să fie propulsată candidată la Primăria Capitalei din partea democrat-liberalilor.

Citește și
5 Comentarii
 1. Jesica spune

  Numai ca iti e rusine sa vezi ce inseamna nesimtirea oamenilor transformati in animale de sistemul comunist. Elena Udrea vrea lucruri serioase si porcii grohaie. Este o afirmatie biblica,, Nu dati margaritare in gura porcilor..”

 2. Matei spune

  Foarte frumos din partea ei, dovedeste ca asculta oamenii nu ocupa aceasta functie din interes personal.

 3. Eliana spune

  Udrea a inceput sa fie vazuta de colegi la capitala pentru ca ar avea abilitati de a face ceva pentru Bucuresti.are planuri bune, sa vedem daca ajunge sa le puna in practica

 4. Jesica spune

  Doamna Udrea strica orzul pe gaste. Romanii nu stiu ce-i ala blog. Ei se cred la bloc si urla unul la altul ca la cort.

 5. Sergiu spune

  Ma bucur ca mai sunt si politicieni ce asculta problemele oamenilor si nu iau decizii de capul lor.
  O actiune de genul asta nu poate decat sa ne ajute.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata