Elena Udrea preia interimar şefia organizaţiei PDL Bucureşti

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a preluat interimar şefia organizaţiei PDL Bucureşti, după retragerea lui Liviu Negoiţă, a anunţat luni, 19 iulie, la finalul şedinţei conducerii centrale a partidului, vicepreşedintele Gheorghe Flutur.

El a precizat că Liviu Negoiţă a anunţat că se retrage de la organizaţia de Bucureşti din motive personale, iar discuţiile despre părăsirea funcţiei datează de mai mult timp. Flutur a susţinut că hotărârea privind preluarea funcţiei de către Elena Udrea s-a luat în şedinţa de luni a conducerii partidului, în absenţa acesteia şi a lui Negoiţă.

Oficialul PDL a susţinut că nu ştie din partea cărui membru al BPN au venit propunerile, dar a precizat că Elena Udrea l-a avut pe Costică Canacheu contracandidat pentru interimatul de la organizaţia de Bucureşti.

El nu a dorit să comenteze motivele retragerii lui Liviu Negoiţă şi a susţinut că, probabil, acestea au fost discutate direct cu Emil Boc.

Elena Udrea declara pe 24 iunie că preluarea funcţiei de preşedinte al organizaţiei bucureştene a PDL este doar un zvon.

Ea a precizat, la acea dată, că acest subiect „nici măcar nu a fost abordat” în reuniunile conducerii centrale a partidului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata