Elena Udrea: Traian Băsescu nu va fi prim-ministru în mandatul meu de preşedinte

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat, luni seară, că Traian Băsescu nu va ajunge prim-ministru al României, dacă ea va câștiga alegerile prezidențiale.

Udrea a afirmat, la Suceava, că șeful statului are suficiente calități pentru a fi un prim-ministru bun, însă nu va fi premier în mandatul său.

‘Nu va fi Traian Băsescu prim-ministru în mandatul meu de președinte, în primul rând pentru că Traian Băsescu a spus clar că nu va rămâne în zona administrației, iar în al doilea rând pentru că eu cred că România intră într-o etapă nouă, în care trebuie să formăm un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentară. În opinia mea, Traian Băsescu ar putea să fie un prim-ministru foarte bun, pentru că are zece ani în administrație, dar eu cred că viitoarea majoritate va putea să dea un prim-ministru bun’, a precizat Udrea.

Ea crede că majoritatea va fi formată din ‘cei care vor vrea să vină lângă un președinte puternic cu un proiect de țară care să însemne o Românie frumoasă’.

Elena Udrea admite că viitorul prim-ministru al României ar putea fi chiar și o femeie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata