Elevii şi studenţii din Republica Moldova beneficiază de gratuitate pe calea ferată pe 30 noiembrie pentru a merge să voteze

Elevii și studenții din Republica Moldova care studiază în România vor beneficia de o călătorie gratuită dus-întors pe calea ferată în ziua alegerilor parlamentare de la Chișinău pentru a se putea deplasa la secții de vot organizate pe teritoriul românesc.

Guvernul a adoptat miercuri o hotărâre privind facilitarea exercitării dreptului de vot la alegerile parlamentare din Republica Moldova din data de 30 noiembrie 2014 de către elevii și studenții care studiază în România.

„Se acordă o călătorie gratuită pe calea ferată dus-întors, cu tren Interregio, clasa a doua, către și dinspre localitățile cu secții de votare prevăzute în anexă. Costurile vor fi suportate din bugetul ministerului Transporturilor”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Corneliu Calotă, la Palatul Victoria.

El a menționat că este vorba despre localitățile București, Iași, Galați, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Bacău, Suceava. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata