Emil Boc: Directorii companiilor de stat vor avea salarii identice cu ale secretarilor de stat

Directorii companiilor de stat vor avea, pe tot parcursul anului 2010, salariile reduse la nivelul secretarului de stat, a declarat premierul Emil Boc.

Guvernul adoptase deja un act normativ care prevedea limitarea salariilor directorilor la nivelul secretarilor de stat până la data de 30 iunie 2010, în şedinţa de miercuri decizând prelungirea acestei măsuri pe durata întregului an.
„Până în 30 iunie, avem actul normativ în vigoare. Am decis astăzi să prelungim această situaţie în care salariile directorilor de companii de stat să fie reduse la nivelul unui secretar de stat, pe parcursul întregului an şi nu doar până la 30 iunie”, a spus Emil Boc.

Şi reprezentanţii statului în consiliile de administraţie vor avea, pe parcursul întregului an, doar 1% din salariul directorului. „Am luat această decizie de a prelungi limitarea salariilor şi a indemnizaţiilor celor care participă în CA din cauza situaţiei economice în care ne aflăm. Dacă avem pensii şi salarii îngheţate, este firesc să avem aceeaşi abordare unitară”, a argumentat Emil Boc.

Citește și
1 Comentariu
  1. pensionar spune

    Nu mai cred ce spune Boc, Basescu, Bela.Pot spune ce vor inchid sonorul.Sper sa nu ma cenzurati.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata